Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 8 Ιουνίου στην Τήνο το, 6ο Vodafone Tinos Running Experience 2019 που διοργάνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου σε συνεργασία με την εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

Οι αγώνες Kid Run και Fun Run άνοιξαν την εκδήλωση των πέντε και δέκα χιλιομέτρων αντίστοιχα. Η συνέχεια άνηκε στο Σωματείο Α.με.Α “Έχουμε Δικαίωμα” όπου έτρεξαν στην διαδρομή Special Run κερδίζοντας με την αξία τους το χειροκρότημα των θεατών.

Έπειτα είχαμε την διαδρομή των 5km που είχε σημείο έναρξης την εξέδρα με προορισμό το Βρέκαστρο (ελικοδρόμιο) και τερματισμός πάλι πίσω στην εξέδρα. Των 10km είχε αφετηρία την εξέδρα και στη συνέχεια, Βρέκαστρο (ελικοδρόμιο) γυρισμός στην εξέδρα, μετά Κιόνια και τερματισμός στο σημείο έναρξης

Ο ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου ξεκίνησε από το υπαίθριο θεατράκι του Βωλάξ και διέσχισε τα χωριά Σκαλάδο, Κρόκο, Κώμη, Κάτω Κλείσμα, Καρκάδο και Καλλονή και τερματισμό τη Χώρα της Τήνου.

Δείτε τα αποτελέσματα των αθλητών στους αγώνες του Vodafone Tinos Running Experience 2019. Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τα αποτελέσματα από τον Ημιμαραθώνιο, από τον Αγώνα των 10χλμ, των 5χλμ και τα αποτελέσματα του Παιδικού Αγώνα.

Πατήστε εδώ

 

tinostoday.gr